Ønsker du å bli kunde?

Ønsker du å bli kunde?

Det kan være smart å bytte regnskapsfører. Med en tjeneste tilpasset dine behov og et moderne regnskapssystem kan du spare mye tid og penger.

Velger du i tillegg en regnskapsfører som leverer mer enn bare regnskap kan vi sammen gi din virksomhet et løft til et bedre resultat.

Velg oss og få inntil 10 timer gratis byttehjelp.

Fyll ut vårt kontaktskjema eller ring oss på telefon 400 01 454, så setter vi opp et uforpliktende møte for å se nærmere på hva vi kan gjøre for din bedrift. Velger du å bytte til Smart Regnskap kan vi tilby inntil 10 timer gratis byttehjelp.

Hvem kan benytte denne tjenesten?

Alle som har fått regnskapet ført av en autorisert regnskapsfører kan benytte denne tjenesten. Det betyr at grunnlaget vi overtar er kvalitetssikret slik at vi slipper å foreta ytterligere kontroll. Hvis ditt regnskap er ført av en regnskapsfører som ikke er autorisert må vi gjennomføre en kontroll av materialet vi mottar.

Hvilken tid på året er det lurt å bytte regnskapsfører?

Du kan bytte regnskapsfører gjennom hele året. Du trenger ikke vente til årsslutt før du bytter, men det er hensiktsmessig å bytte ved månedsslutt eller terminslutt. Ønsker du å bytte til Smart Regnskap finner vi sammen det tidspunktet som passer deg best.

Har du oppsigelsestid hos din regnskapsfører?

Ofte har virksomheten en oppsigelsestid hos eksisterende regnskapsfører. Lengden på oppsigelsestiden kan variere, men ligger normalt på rundt tre måneder. Når du inngår avtale med Smart Regnskap hjelper vi deg med å avslutte forholdet til din gamle regnskapsfører. Vi kontakter regnskapsføreren og sørger for at byttet går ryddig og effektivt.

Hvordan gjennomføres bytte av regnskapsfører?

Smart Regnskap gjennomfører hele bytteprosessen for deg. Vi kan si opp din avtale hos eksisterende regnskapsfører og sørge for at all nødvendig informasjon blir oversendt til oss. Vi sørger for at nødvendige dokumenter blir signert, at tilgang til Altinn blir opprettet og at Smart Regnskap blir registrert som virksomhetens regnskapsfører i Brønnøysundregistrene.

Kan historiske data overføres ved bytte av regnskapsfører?

Historikk kan overføres, men det er avhenger av datagrunnlaget som historikken befinner seg på, og tilgangen til dette materialet. Ved bytte av regnskapsfører til Smart Regnskap overfører vi normalt historikk der historikken er tilgjengelig.

Ønsker du å bli kunde?

Vennligst fyll inn alle feltene og vi vil kontakte deg snart.

Det kan lønne seg å bytte regnskapsfører

Bytt Regnskapsfoerer